Keresés
Termékek
Irodaszer Katalógus

Irodaszer webáruházunkban több mint 120 márka,  közel 20.000 irodaszer és cégellátási terméke található meg. A termékek választékának összeállításában fontos szempont a környezetvédelem, így kifejezetten “zöld termék”-ekre is le lehet szűrni kínálatunkat. 

Irodaszer beszerzési katalógus

Mayah irodai székek katalógusa

  

De természetesen lehetőség van nyomtatott, hagyományos papír alapú, lapozható katalógus igénylésére is, amelyet az info@sewyoffice.hu E-Mail címen tehet meg.

Palettánk hagyományosnak számító „színei” között – a teljesség igénye nélkül – értékesítünk másoló- és irodai papírokat, nyomtató-kellékanyagokat, írószereket, számítástechnikai eszközöket, irodai kisgépeket, irodabútorokat, iratrendező és archiváló termékeket stb.

Kínálatunk korántsem csak a hagyományos irodaszerek csoportját fedi le. A világtendenciáknak megfelelően termékválasztékunkban megtalálhatja a konyha- és létesítményüzemeltetésben használt termékeket is, melyek forgalma egyre nagyobb hányadot tesz ki az irodaszer-forgalmazók értékesítéséből.

A megrendelt termékek esetében azonnal láthatja azok raktári elérhetőségét, raktári termékeinket 24 órán belül, az ország bármely pontjára kiszállítjuk! 

További információkért keresse munkatársunkat az alábbi elérhetőségek egyikén:
 
Tel.: +36 30 / 586 6533